Sommar

Hästarna går på bete dygnet runt nu sedan några veckor, skönt för alla 😊Efter en vecka så var Whoala lika pigg att rida som om hon stått inne👍🏼kanske lite mer lagom men absolut inte trött. 

Dom trivs bra med varandra. W bestämmer men Tesla är en riktig retsticka emellanåt 😂Det bästa är att trots att W brunstar ordentligt så väljer T att gå undan istället för att hoppa på henne nu när dom går på bete så det var skönt!! 
W känns fin att rida. Vi var ju med på sista Ia-träningen och det gick bra. Hon visade lite missnöje och sparkade efter vä skänkel i vä glp men det gick över snabbt. Ia tyckte hon såg fin ut och tyckte jag skulle rida på 😀👍🏼Nu har hon fått en veckas vila för jag har först varit på slåtterkurs i Östergötland och sen Funäs över midsommar. Nu får vi rida på några veckor innan semestern 🌸Tesla har blivit av med vargtänderna också. Ville hoppa upp på honom en sista gång innan det men hade ingen hjälp. Sadlade honom, gick ner till Kärrmurn, ställde honom vid en stubbe och hoppade upp och red hem själv😳Han är galet snäll och trygg, var fjärde eller femte gången jag satt på honom 😍

Små kycklingar har det blivit också. Dom är så himla söta❤🐥RSS 2.0