Provridning pågår

Jag försöker iaf att komma iväg och provrida och titta på lite hästar. Inte helt lätt att få komma. Dom säger att det är köparens marknad men jag vet inte. Mycket krångel när man vill komma och titta o prova. Typ, du kan komma vardagar på förmiddagen!?, eller vi ringer dig sen?!, eller jag hör av mig så kan du prova senare, sen hör man inte av dem..
Men jag har tittat på tre o ridit två. De jag ridit står på Vallentuna ridklubb för försäljning och äga av uppfödaren Lars-Magnus Olsson från Hova. Han har för många hästar o behöver bli av med några. De är 5 år men bara ridna sen i våras. 
Sto Whoala LM e Blue Hors Rush Hour-Metall
http://youtu.be/aqr1q7LUwNo

Sen red jag Matrix LM e Blue Hors Zack-Panasso
http://youtu.be/ZeOJ_HhifxI

Sen har jag kollat på Infinity Star e Don Primero-Ragazzo men den har inte ridits sen i våras och då bara sporadiskt. Är under igångsättning nu iaf
http://youtu.be/rpOdTkkpevA

Så vad tycker ni? Alla är drygt 170 i mkh

Hönsgård

Kycklingarna börjar bli stora och mamma Höna tycker det börjar bli dags för dem att sitta på pinnen nattetid. Kycklingarna tycker det är lite läskigt😊 Men det verkar ff bara vara en stunds träning på kvällen, för själva natten tillbringas sen på golvet

En uppepå medan den andra kämpar för att komma under. Inte lätt för mammsen att sitta kvar på pinnen 😊


Träning pågår

Nu har det gått 1,5 vecka sen jag lämnade tillbaka Africa och det börjar väl kännas ok nu. Var verkligen en "True match" men hon var inte fräsch och då är det inte så mycket att välja på :( Men jag ska försöka att hitta någon ny pållehäst, med lite tur en lika trevlig.
 
Under tiden ligger Canidja och jag i hårdträning inför debuten i MsvC den 4 oktober :) Idag red vi för Eva igen och Canidja känns väldigt fin, hon är i topptrim. Det var bara jag som var lite off med en kanonförkylning...
Tävlingen sist gick ju inge bra, tyckte domaren i alla fall, jag tyckte det var helt ok så när som på några missar, 60,9% var ingen hit :/ Och så var det dessutom lagtävling Div II, LA4. Men alla i laget hade mer eller mindre en dålig dag så domaren var nog mutad ;)
 
 
På fredag ska vi träna för Ia hemma, det var ju lixom meningen att det var då jag skulle rida min egen häst, men det är ju tur att man har så fin stand in :) Vi kommer vara i topptrim inför tävlingen helgen efter. Jaja, jag hoppas på godkänt resultat :) Det börjar bli lite svårare nu, men det är roligt och ska bli riktigt spännande!
 
 
 
 

RSS 2.0