Härlig hästdag!!

Idag var det lugnare i hagen och damerna käka frukost tillsammans. Dom är verkligen snälla med varandra och äter på samma höhög utan problem. Inge pip och skrik fast dom inte känner varandra sedan innan, bara mys.
 
Inte är någon av dem rädd för getterna heller, som kikar fram bakom trästaketet :)
Äntligen en gullig nos som dessutom är väldigt kelsjuk 😊
 
Sen var jag och red Canidja som kändes fin idag. Trots att det pågick hopplektion samtidigt jobbade hon på bra. Vi höll bara på att bli rammade av dessa hopphästar utan styrning 2 gånger ;). 

Sen tog Whoala och jag en promenad ner till havet. Hon var superpigg men snäll att gå med. Känslig dam som inte drar i grimskaftet, men som gärna vill gå fortare än fortast, så det blev många halter 😊

Vi ska försöka ta oss till ridhuset i veckan men det är ju så mycket folk där nu när det är så svart ute och stenhårt underlag ute oxå. Blir det lite varmare i veckan så kan jag longera lite på ridbanan så jag hoppas på det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whoala LM

Så har jag då en ny häst igen, Whoala LM heter hon och är ett 5-årigt sto. Hon är inriden i mars i år så hon ligger en del efter i sin utbildning. Jag har ju verkligen tittat på många hästar och försökt hitta en valack men nej, det är ston det ska vara :)
Hennes pappa heter Blue Hors Rusch Hour http://varmblod.dk/hingste/liste/hingst/default.aspx?horseid=279
och hennes morfar är Metall http://flyinge.se/avel/hingstar/metall/
Det kommer bli drag under galoscherna, det kan man vara säker på. Men även fast hon blir lite speedad emellanåt, så är hon lugn och gosig att hantera :) Hon var mest nyfiken på getterna och tog det med ro ändå efter en stund.
Men sen ville hon mest vara nere i skogen och ville inte komma fram :)
Rätt fin :)
 Men sen fick jag också en ponny på köpet. Moon Beam heter hon men kallas för Moa. En liten D-ponny på 23 år som jag hoppas Amanda ska få roligt med :) Hon har en lugnande inverkan på Whoala vilket säkert kan behövas.
Jättesöt! Pigg och glad :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0