Knäpp knäppare...

Tröstshoppandet fortsätter dessvärre. Idag ballade det ur lite extra då jag köpte Lamicell dressyrshabrak med matchande lindor... Bäst man hittar en häst nu oxå som passar i detta illgröna ;) 

Men jag gick till frissan också och det är ju inte alltför ofta för DET är man ju för snål för, stön...

På fredag ska jag åka o titta på en häst i Uppsala som ägs o är uppfödd av Jälla Gymnasiet. 4-årigt sto e Don Primero-Weltman. Finfina poäng som föl sen gick det väl så där på 3-års. Gillar ju Don Primero men dom brukar vara så små, men den här var 168 cm på 3-årstestet så hon verkar rejäl :) Var ju inte så långt att åka iaf om man nu måste kolla på hästar nödvändigtvis. 

Har även span på en annan fyraårig fux e Belamour som står i Trödje t o m. Vi får se om det ens blir nån häst. 

Go o glad kexchoklad!


Tröstshopping

Igår åkte Samorka hem igen. Det känns verkligen supertråkigt😔. Men hon trivs inte riktigt med tillvaron här hos oss så hon får åka hem igen så får vi se om livet blir lättare för henne 💕

Så nu är jag utan häst igen 😞 så då har jag varit på stan och köpt kläder flera dagar i rad för att trösta mig lite...
Bland annat fyndade jag ett par Converse för 360kr 😄 som egentligen inte skulle vara på rea. Hur stor var sannolikheten att det enda paret som var felaktigt utställda var i min storlek!

Men nästa helg ska jag på ridläger med Canidja och på tisdagen efter ska vi rida LA för första gången, LA4 😄Fönstertittare :)

Hängde tvätt en kväll när någon kikade in genom fönstret o funderade vad jag gjorde? Hade jag något ätbart tro?
Hemma hos Lena var det tre killar som väntade på oss när vi kom hem från träningen med Canidja :)
Trött?!

Så här trött blir man när man har varit ute en hel natt...
http://youtu.be/YBUI4eQCFws
Inte kunde hon hålla sig lugn på stallgången heller utan stod o skrapade med hoven o var väldigt otålig, tokfia :) Övertrött kanske?!

Andra tog det lite lugnare på morgonenBete!

Nu är hästarna släppta på bete dygnet runt. Fast dom vet ju inte om det än eftersom det blir första natten i natt :) Jag hoppas det går bra! Skönt att få lite vila från att mocka o passa allt :)

Så nu är det slut på alla fina sommarbilder, nu är ufoutrustningen på!

Latinas täcken är lite för stora för henne men vi testar får vi se. Skönt för dom att få lite skydd mot bromsen som börjar komma :(
Lilla Emma har fått en sandad hage så hon kan komma ut lite iaf. Hon var inte nöjd inne ensam stackarn


Igår em var vi ut på havet en sväng i finvädret, och fick lite sällskap nere vid båten :)
Dom var väldigt hjälpsamma med att erbjuda hjälp att knyta fast båten när vi kom tillbaka... ;)


Tid bokad!

Så har vi då fått till en tid bokad hos tandläkaren åt Samorka. Idag när jag tömkörde så har hon börjat laja med tungan i ena varvet också så det är nog hög tid. Vi får hoppas att det är det som har stört henne nu ett tag :) Men jag fick inte tid förrän den 17 juni så vi får vänta lite. Funderar om jag ska tordas ge mig av ut i skogen med hackamore... hon är ju rätt explosiv ibland...Får testa det på ridbanan nån gång till får vi se.
HÄR ser ni hur det såg ut idag. Hon låg på lite hårt för hon har vilat 4 dagar med tappsko och jag hann inte tömköra så länge innan den beordrade, föga intresserade filmaren kom så det var bara att gilla läget. Sen tömkörde jag runt 4-kantsspåret och över bommar. Duktig tjej :)
 
Stackars lilla Emma i stallet har fått fång, inte akut än så länge men nu är det boxvila en vecka. Hoppas verkligen det går bra!
 
 

Prommis

Igår kväll gick Samorka och jag på en liten prommis iaf fast skon var borta. Hon går ju på bra ändå och verkar inte bry sig över det. Hon är verkligen snäll att gå med, som en liten hund. Avslappnad och nyfiken och drar ingenting i grimmskaftet. Soligt o skönt var det också och Sture var med han med :)

Samtidigt som vi gick drog Lotti iväg åt ett annat håll. Och trots Samorkas totala fixering vid Lotti så brydde hon sig inte om det alls. Dom är konstiga pållarna :)

Hej!

Händer det nått kul här hemma i trädgården? 

Dom kommer gärna o kollar vad man pysslar med när man är ute :) Samorka vankade och sprang om vart annat igår när Lotti var bort så såklart har hon trampt av sig en sko så nu blir det ofrivillig vila till på onsdag när hovisen kommer. Lär ju knappat hitta skon på betet... Har kollat lite längs springstråket utan framgång :(

Hon bossar lite med Lotti ff, kanske extra idag som straff för att hon var borta igår ;)

Idag blir det träning på Lervik med Canidja. Det är bakdelsvändningar, ryggningar, galopp från ryggning och skritt som vi ska öva på. Allt som ingår i en LA:4 :) 

RSS 2.0