Semester, fortfarande 😜

Förutom att man försöker göra hästaffärer har vi också gjort en båtaffär!   Så snart ska vi hämta vår fina båt 😄 så blir det lite båtsemester i år 👍

Semester!!

Lagom till semestern så kom sommaren! Helt underbart! Igår var vi ut med plåtbåten och jag badade fyra!!! gånger i havet. Det är nog mer än de senaste fyra åren 😊
Lite trassligt hade vi att ta oss ut då ett gäng fyrbenta busungar gjorde oss sällskap men till slut kom vi iväg 😜


På söndag är det dags för provridning igen, omgång två på Black Beauty 😊 hoppas det känns bra då med 👍

Semester!!

Äntligen är det semester!! 5 veckor ❤️ Men jädrans trist utan häst😳. Det tog väl två veckor utan häst sen var jag tvungen att ta fram springskorna igen, bra eller dåligt?? 
Tidningen Ridsport slog huvudet på spiken!

Det var exakt som att läsa om mig själv, fast jag har ingen häst att titta på ens...

Men imorgon gör jag ett nytt försök att provrida och nu bär det av till Edsbyn! Hoppas det är bra 😁

Nytt pimp till tävlingen sist 😊Idag var det äntligen finväder så jag åkte hem o la mig i solstolen för att lyssna på ridpodden, somnade bums...

Ridläger och tävling

I helgen har jag och 4 kompisar varit på ridläger hemma hos Eva. Jag fick låna Canidja av Lena. Start kl 12 på lördagen med installation av hästarna och lite gofika. :)
Lotti och Canidja kamperade ihop och Lotti blir som alltid uppvaktad av sin granne. Alla hästar blir förälskade i henne!
Sen på em ett ridpass enskilt på 40 min. Regnet öste ner hela helgen så även om vi ibland försökte vara ute så blev det bara att gå in i ridhuset. Tur att det fanns säger jag!
På kvällen blev det förrätt, varmrätt, efterrätt och lite gott vin! Rena lyxhelgen, hästspa!
Sen var det läggdags.
 
 
Söta islandshästar gick hos grannen.
 
Dag två startade med ett ridpass för mig kl 09.30 och sen var det programridning kl 14.00. Däremellan kanongod lunch med lite teorisnack. Jag testade att rida igenom LA4 eftersom det är det vi ska tävla på tisdag. Ett ganska svårt program tycker jag, iaf för att vara LA. En riktigt bra helg!!
 
Idag så var jag ledig och Canidj, Lena och jag drog till Rengsjö för att debutera LA. Eftersom vi inte hittade/kom med i någon A1 fick debuten gå i A4, inte helt lätt. Men efter en sån träningshelg kunde det ju inte gå dåligt och vi red ihop 66,95%. Tyvärr ingen placering, men först utanför. Det var så få starter så det var bara två placeringar :(
 
Fokus på framridningen :)
 
Skritten gick bra! En 7:a :)
Jag är supernöjd med vår debut, verkligen duktig Canidja! Fina omdömen på slutet :)
"Harmoniskt ekipage! Häst med goda grundgångarter & lätthet som du visar väl. Våga satsa lite till i mellantraven"
Den där mellantraven är på gång men vi är inte riktigt där än på tävling. På träning går det ganska bra nu :)
 
Nästa start blir förhoppningsvis en A1, i början av augusti, och helgen efter är det svårare utmaningar igen på hemmaplan :)
 
Mellan allt detta försöker jag hitta en ny häst till mig själv, men det går väl si så där...Men nästa vecka börjar min semester!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0