Diagnos

Just nu cirkulerar ett roligt inslag på facebook. Det är en diagnos som finns för följande symptom som beror på en farlig substans i hästarnas tagel. Jag kan ju inte annat än instämma i det mesta, men tvärtom, efter att ha "slutat" rida:
-Minskat intresse för att laga mat, städa och hushållsarbete i allmänhet.(Här märker jag inte så mycket just nu men det krävs kanske lite längre tid att få tillbaka ett sånt behov...)
- Minskat intresse för att bära make up, vackra kläder och högklackat. (Absolut! Har flera par högklackade skor numer, har varit till frissan och börjat använda mascara på mer daglig basis och även nåt till läpparna, färg i håret!. Nya kläder dyker också upp, lite flashigare)
- Bristande intresse för att spendera pengar på t ex hemmet och bilreparationer före det att ”älsklingen har ny utrustning såsom skydd, sadel, täcke och grimma samt förnödenheter som hö, kraftfoder och diverse tillskott.” (Det börjar suga i rust-tarmen igen, köpte en ny vattenkokare och ny utebelysning så visst)
Amobacter Equui leder ofta till att infekterade personer tillbringar många timmar hemifrån och vidare till utmattning vilket kan leda till minskad fysisk kontakt med andra människor, i synnerhet äkta män/makar. (Spenderar alldeles för mycket tid hemma, snart blir man nog utsparkad av allt tjat på att göra nåt kul!)
 
Så visst stämmer det, det kan jag intyga, frågan är om infektionen verkligen är något negativt, eller om omgivningen ska vara tacksam :)
Bara en som blev infekterad i detta gäng :)
 

Kommentarer
Postat av: ÅF

Jajamän och det verkar vara bestående :) Men tydligen håller det inte i sig på alla. Vissa kan också ha en mild måndagsvariant ;)

2013-11-03 @ 19:33:21
Postat av: Agge

Du är rolig du =)

2013-11-04 @ 20:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0