Victoria i London ;)

Det var faktiskt en upplevelse att gå in på Victoria´s Secret i London. Hade behövt mycket mer tid men som det var nu hade jag bara en ynka timme på mig...  
 
Dom säljer faktiskt inte bara underkläder utan en del bodylotion, parfym, duschcreme och body splash mm. Vi störtade in där först. Typ 10 olika luktkombinationer och massa produkter i nästan varje lukt. Sen ska man välja erbjudande "5 för 30 pund" (ca 300 kr). Inte lätt att lukta sig fram och bestämma sig i en hast!!! Men jag fick ihop 5 st tillslut, lukta gott nu mest hela tiden :)
 
Det var ganska många våningar, 4 kanske, och så här såg trappen ut!
 
Men man kan ju inte gå in på denna affär utan att få med sig några trosor åtminstone! Tiden var snart ute men skam den som ger sig...
Min definition på trosor är ju att dom måste sitta ordentligt så dom inte ger skavsår när man rider...tror inte Victoria´s Secret riktig har samma tanke...Men jag roffade åt mig nåt par och blev inlotsad att prova. Eller rättare sagt jag fick skriva upp mitt namn på en lista och sitta i en rosa soffa och vänta tills något provrum blev ledigt och då bli uppropad :) Sjukt coola provrum! Allt rosa, svart och glitter och glamour!
Sen får man allt nedpackat i så här fina kassar som man får gå runt och skryta ned på Londons gator ;)
 
Ja inte vet jag, men kul var det i alla fall!
 

London

     Har varit på semester i London några dagar. Helt klart en stad man kan återvända till. Vi hade 30 grader varmt varje dag, men man ska väl inte klaga, hellre det än ett regnigt London :)
Vi gick igenom Hyde Park, som vi bodde nära. Snacka om ridvägar!!!
Den bara fortsatte och fortsatte. Det kom även några tappra själar och red i denna värme, men fort gick det inte :)
Vi gjorde även ett besök på Harrod´s som självklart hade en ridavdelning! Dom hade märken som Kingsland, Pikeur och Ariat, men även Holland Cooper, säkerligen engelskt ridmode ;)
 
Vart lite sugen på en ny hjälm också, med Harrod´s-märke ;)
Vi tog en turistbuss runt i hela London, en buss man kunde hoppa av och på igen efter stopp vid intressanta turistmål. Vi gjorde ett stopp på The Tower, superintressant!!!
 
Men man kan ju undra hur dom kunde rida på den tiden!?
 
Det var det hästiga London. Kanske visar jag shopping-London en annan dag ;)
 
 

Avmaskning

Idag var det dags för avmaskning igen. Sist var det en riktig plåga med Latina som kastar sig och slänger sig runt i boxen och man får inte komma i närheten av henne med sprutan. Idag var taktiken en annan. Är man inte stark nog måste man vara smartare...
Gick kanon med en jacka över huvudet!!! :)
 

Härliga sommardagar!

Sture överlycklig efter att ha fått en ny boll, som faktiskt kan liknas vid en boll och inte bara en skinntrasa :)
Ytterligare en stilstudie från Latinas longering...  ;)
Men hoppa som en kanonkula kan man göra även om man har en stor mage :) Gulliga lilla Emma är en riktig hejare på att springa med sin duktiga lilla ryttarinna :) Inte alla som får ha en så pigg, söt och snäll ponny
 

Provat longerat lite...

Hej och hå vad det går!
 

Nu förstår jag poängen :)

Man har ju mycket på film men än har jag inte fått någon 10:a ;)

Bara att köra då!

Så var det bara att börja rida igen då och se om bakknäna håller. Bra dag att börja skritta ut på, 30 grader varmt och bromsinvasion. Luva på för att underlätta lite iaf. Latina kändes pigg och glad att få göra nåt igen :-)
 
Resten av denna heta dag stod pållehästarna mest och hängde i skogen och sökte svalka med sin ufoutstyrsel på :-)
 

Dags att börja rida igen!

Så har jag hämtat hem Latina från Lövsta idag för sista gången. Att Don Primus har 90% dräktighet i år hjälper ju inte oss stackare som har en häst som inte blir brunstig... Nej, nu får vi försöka rida igång henne istället så får vi se hur det går :)  Hon tyckte nog att det var så flott och härligt på Lövsta men nu får hon bli hemma;)
Väl hemma vart hon halvgalen och störtade ut i hagen och rullade sig direkt. Hon var inte särskilt intresserad av att hälsa på Lotti ens.  Sen var det bete som gällde, mums. Annars var hon ju smal och fin nu efter en vecka borta igen, alltid nåt bra :) Fast ganska dyr bantningsmetod må jag säga...
2 riktiga ufon i sin sommarmundering :) Men nu var det en del broms och jag vill inte att hon ska springa av sig skorna nu när jag ska rida!
Dom hade en himla händig foderhäck där på Lövsta som jag inte sett förr. Verkar praktisk och rätt ofarlig.
 
 

Gogetterna!!

Dom är väldigt gulliga och tokiga getterna. Bjuder på en liten getkavalkad från betet vid havet :-)
 

Tävlingsdags!

Idag var jag och tävlade på Canidja. Hon har tävlat en gång förut men aldrig utomhus, men nu var det dags :) Hon skötte sig exemplariskt hela tiden. Hon är ju inte särskilt tittig och brydde sig inte om staket eller domarens bil, inte bokstäver för den delen heller. Skönt när dom inte springer och skyggar.
Det var bara en sak som hon glömde hemma...framåtbjudningen :) Alla hästar reagerar ju olika när dom hamnar i ovana situationer och hon har ju i grunden svårt med framåtbjudningen även om det är såå mycket bättre nu. Men det kom fram idag, men med lite mer övning så kommer den snart tillbaka. Jag fick driva så mycket så jag fick hål på knäna på ridbyxorna!! (kan ha varit något slitna redan innan ;) )
65% fick vi ihop, en 8 fick vi och ganska många 7:or. Enda missen var att vi fick ett avbrott i galoppen när vi vände snett igenom på slutet, ungefär som att riva sista hindret, man är helt slut och börjar tänka att man snart är klar! Men hon tog rätt galopp i alla fattningar och även efter avbrottet, duktig tjej!!
Den andra tjejen står kvar på Lövsta dit jag skjutsade henne igår. Hon var ff inte brunstig men dom ville ha henne under observation eftersom hon fått en pg-spruta(igen) som ibland tar tid att verka. På fredag får vi den sista domen...Hon blir ju lite bantad när hon är där iaf, alltid något för nu är hon smällfet!
Roliga minnen :)
 
I övrigt kan jag meddela att tidningen Plaza kvinna är skit, bara massa kläder, smycken och smink. Tacka vet jag ett hederligt reportage i tidningen Ridsport om hur man ska få hästen att göra en bra ökad skritt!!
 

RSS 2.0