Äntligen OS, då kommer sommaren...

Nu när man äntligen får titta på lite ridsport i OS så ska det bli kanonväder ute, typiskt. Men men man får väl springa emellan eller ta datorn med sig ut, fast då ser man ju inget på skärmen med det starka solljuset. Men radio är inte helt fel heller, bara det att dom knappast lär rapportera så mycket från ridsporten.
 
Allt hö är äntligen intaget iaf, det har varit segt i år med allt regnande men nu kan man pusta ut. Inga hästar som behöver svälta här minsann :)
 
Latina känns riktigt bra att rida, peppar peppar. Kanske är det värmen som gör sitt till. Hon är mjuk och fin i ryggen och jobbar rätt bra när vi trimmar. Hoppas att vi nu kan komma igång :) Vore ju kul att hinna med någon tävling i höst innan vinterns tråkiga tid kommer.
 
Annars är det bara grymt med broms just nu och hästarna är täckta från topp till tå. Latina är mer tålig nu för tiden än vad hon var när hon kom, men Lotti blir rastlös. Idag har hon vält ut vattentunnan två gånger redan mitt på dagen...Stackarn har en besvärlig hovböld som tjafsar så det kanske är därför hon är extra irriterad.
 
Tjusig Latina täckt från topp till tå i Rambo :)
 
Om TokLotti behöll luvan på så skulle det ju gå bättre men hon ser mest ut så här :) Ögonen blir ju skyddde iaf...
 
Till och med lilla Emma springer lite i hagen och försöker undkomma bromsen. Inte lätt att hitta en flughuva till en liten...
 
För att ni inte ska tro att jag helt har tappat greppet med rosa skor så kan jag meddela att jag shoppade loss på "Köp 3 och betala för två" och köpte ett par svarta och ett par grå Pikeur helskodda och fick ett par helskodda bruna JW på köpet :)
så med så många nya ridbyxor är det bäst att man får rida ett bra tag till :)
 
Från hönsgården kan jag rapportera att tuppen jag sålde fick storstryk i sitt nya hem så nu försöker hon introducera en höna i taget till honom för att se om dom kan tänka sig acceptera honom, stackars liten. Han var ju lite blyg. Hon skulle ha tagit den gråvita istället. Det är en riktig tuffing som behöver ett nytt hem snart...På mornarna nu hör man först stortuppen som galer, TUTTUTTUT, strax efter hör man en ynklig kille som härmas, tuttuttut...
Han var ju väldigt söt när han föddes :)
Efter en månad såg han ut så här
och nu nästan 3 månader gammal ser han ut så här och nu ruggar han och börjar få många fina fjädrar :) Men han skulle behöva några egna bruttor....
 
Snart dags för siste svensken ut i fälttävlansdressyren, heja heja!! Den 9:e är finalen i dressyr så då hoppas jag Latina är laddad sen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0