Går lite segt nu..

Det går lite halvsegt att få igång Latina...

Hon känns inte helt fräsch men det känns inte som om det är knäna igen utan det verkar vara fram. Funderar om det är hovarna som spökar igen men det verkar inte riktigt ge sig så vi får se.

Idag var Agge och Lotti var iväg och tränade för Hanchen och det är 3:e gången nu som jag missar det :(. Men men vi ska nog komma igen snart. Har ju inte blivit något mer för Uffe heller. Och så blir man ju på så uselt humör när man inte får rida och träna...

Men nästa helg åker vi till Göteborg. Jag som trodde jag skulle få se Scandic men inte då, han hade sträckt ett bakben så det blev Toy Story för Patrik Kittel istället, typiskt. Men det ska bli spännande att se Kristian von Krusenstierna på Biggles som jag inte hört mycket om sen han fick honom efter Jan Brink. Agge hade ju sett dom hos Sigrid Bergåkra när Edward Gaal var där och hade träning och då hade det sett så där ut. Förhoppningsvis får man se lite andra fina hästar också.


Damerna solar sig lite

Ska bara mysas i soffan hela tiden :)


Ingen träning och ingen tävling

Sitter hemma och följer tävlingarna i Högbo på equipe.com Alla verkar vara i fin form och Christina på Ryttarstugan verkar vinna A4 på Gunnar. Dom som har varit skadade så länge gjorde comeback förra helgen i Storvik i en A1 på fina 66% men nu fick dom 67% i A4:an. Vad kul det hade varit att få vara med, jag vann A4:an förra året i Högbo, både i mars och i april och var 2.a i MsvC:1...Annat nu :(

Själv så får man skritta ut på en tokpigg Latina som inte alls är i någon form för varken träning eller tävling. Men kan andra kan vi, så vi hoppas på en comeback som Christina istället för betäckning...eller...jorå...eller :)

Man kan ju alltid surfa runt och drömma om bättre tider http://www.kingslanddressage.com/ så länge

Annars får man ju se fram emot att åka till Göteborg snart. Avfärd 07.09 lördag morgon den 25 feb för att på kvällen få se 1,55 hoppning och Grand Prix Kür dressyr. Jag hoppas på att få se Rolf-Göran Bengtsson och Patrik Kittel på Scandic då. Sen på söndag är det världscupen i hoppning så då kanske ni ser Agge och mig på TV :), med skylt där det står "Skicka mer pengar", ha ha :) Vi är hemma igen söndag natt typ kl 02.30, kanske man ska ta ledigt på måndag morgon...


Gnistrande vinter

Jag älskar det här vädret, -15 grader, vindstilla, snö och strålande sol! Kylan kan man alltid klä sig mot så länge det inte blåser. Sture däremot tycker inte om kyla och vill helst vara inne, trots både underställ och överrock. Vi får se om det blir en skidsväng på eftermiddagen :)


Morgonstund har guld i mun...på väg till stallet och solen är på väg upp


Mumsar och äter i kylan

Plopp solar sig i kylan

Emma stackarn som har dragit ut en halv tand, verkar glad ändå:)

Lillan nyfiken i en strut :)

Latina har ätit klart och myser i solen medan Lotti äter vidare :)


Snökanonen

Idag har snökanonen dragit in över kusten. Ena ögoblicket ser man knappt en meter framför sig för att sedan bli uppehåll. Det har kommir ett par dm pudersnö nu och det är rätt kallt. Underbart väder tycker jag :) Snart kan man äntligen ta fram längdskidorna :) Tråkigare var det väl för dom 70 bilar som krockade och körde av vägen på den korta sträckan Gävle-Söderhamn. Så då fick dom stänga av E4:an för att kunna rensa upp bland alla bilar och då åker dom förbi hemma istället.
Hualigen vad snöigt tycker Latina 


Tråkigt däremot med bakslag på ridningen för Latina känns inge bra, vi får se. Jag skrittar en vecka och pysslar om henne lite, försöker få i henne buttan jag hade kvar...inte lätt...så får jag se sen.

Man får se till att ha beredskap ;-)

Sir Oldenburg, Eklunda Stuteri

Chirlon, Tullstorp

Båda multitalanger precis som Latina :) Men det finns massor och åter massor men inte så många svarta. Men den blir ju brun i alla fall. Men vi får väl se vad Paul Schockemöhle tar till Flyinge, nån tjofräsare till hopphingst kanske!

RSS 2.0