40 år har gått...

Hur fort gick inte det? Firade lite lätt hemma med grillning och fick många fina presenter :) 2 av dom bor i hundgården men ville inte komma ut och visa sig i blåsten idag, en dvärgkochin tupp och höna 5 veckor gamla. Supersöta, så nu får jag fixa till hundgården så den bättre passar höns. Vädret var superfint igår men nu öser regnet ner så det passar bra att åka och inhandla lite hönsmat och foderautomater.


En pilatesboll (hi hi), en Diselklocka, presentkort på konserthuset, hudkräm med smultron plockade lokalt-från Björk and Berries, programträningsgrej, Sture fick kakmix så matte ska baka kex åt honom på semestern, pengar kanske till nya altanmöbler när vi byggt nytt :), tävlingskjorta med kort ärm. Mycket fina saker, tusen tack alla!!

Fick en klackring som har varit pappas som han fick när han fyllde 20 år, gjord av hans mormors vigselring. Passar perfekt! "Diamanten" är en jättestark magnet som man sätter ihop plastrongen med. Man kan sätta den genom skjortan och allt så inte plastrongen råkar hoppa ut, ve och fasa.

Fina blommor!

Fina kryddor: Äppelmynta, basilika och dragon

I morse när jag tog ut hästarna så låg dom här tallrikarna lite överallt i stallet, någon som har busat lite. Kanske är något man kan ta med till Antikrundan och tjäna sig en hacka på :)

Allt medan hästarna går och betar utanför huset. Ler och långhalm.


Tävling i Söderhamn

I onsdags kväll åkte jag och Latina och tävlade i Söderhamn en snabbis, så snabbt nu en dressyrtävling kan gå...Inga fasta starttider hade dom heller, stööön. Man måste åka i god tid med andra ord. Med en hästskötare och en hundskötare med gick det fint. Jag red fram länge och väl och tog det lugnt. Latina var lugn och fin mest hela tiden. Ibland stack tungan fram men det var reglerbart och hon drog in den när hon jobbade.

Det var en LA:4 vi red så det var träns som gällde. Första ut var vi också, tog ledningen som vi behöll till näst sista ekipaget hade ridit så vi kom tvåa, helt OK, på 64,15%. Dom höll på att bygga ett till ridhus i Söderhamn alldeles vid tävlingsbanan så Latina spände till varje gång vi kom ner i den änden av ridbanan när dom borrade och kapade inne i ridhuset, suck. Men överlag så var det ju en miljon gånger bättre än i Sundsvall :)


Framridning i strålande sol, lagom varmt och inga kusar annat än hästarna :) Latina trivs.

Inne på banan, ine bakom lodplanet idag inte, lite framför just här...


Nöjd pristagare som inte hann lasta ur hästen till prisutdelningen ;)

En galen Latina äntligen hemma igen, svettig efter resan.

RSS 2.0