Snöstorm och uteritt

Idag var Irene och jag på sminkkurs och blev riktiga donnor, det du E! Så jag blev lite sen till stallet och det var full snöstorm. Men jag lockade med mig en trött stallkamrat så tog jag Lotti och så skrittade vi ner till sjön. Det har säkert kommit 1 dm snö igen så dom fick pulsa lite. Lotti skrittade avslappnat och energiskt när hon fick sällskap. Annars blir hon ju gärna lite överilad och vill takta. Latina sprang som en toka i hagen när jag tog in Lotti så hon motionerade sig själv. Förr kunde hon ju inte vara själv i hagen men det går rätt bra nu, men idag var väl vädret för dåligt.

Igår föresten sa Eva Å direkt när vi började rida att det syntes att Latina hade stärkt sig och orkade bättre. Det var ju jättekul att höra eftersom hon inte sett henne på några månader och vi tycker att hon ser mycket bättre ut i kanske framför allt hoppningen. Alltså har det hänt lite. Snart har jag haft Latina i 1 år och Lotti i 2. Tänk vad tiden går fort. Och nu när jag anmäler mig till dressyrträningarna så tänker jag att blir det något strul med Latina, typ halt eller tappsko så kan jag ta Lotti istället!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tänkte på det senast idag att det är som ett enda stor halleluliamoment att vi var TVÅ friska hästar! (Vi vill nog gärna ha bildbevis på den där sminkningen föresten..)

2009-03-10 @ 22:05:12
Postat av: Anonym

Har ni också fått massa snö? Flis är tvärtom, han är lugnare när han är ute själv än med sällskap!! Kul när man får kred för jobbet med hästen!!

2009-03-11 @ 17:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0