Så var det dags igen då...

Agge red upp Latina till hoppträningen i onsdags och ringer efter en stund. Latina var halt!!!
Jag åkte upp till ridhuset för att titta och hon blev bara sämre under tiden vi var där. Syntes tydligt i skritten t.o.m, suck...Men det var höger fram och det var den skon hon hade tappat och sen var hovlagaren där i måndags och skodde om henne. Jag red i ridhuset och tränade direkt efter det och då var hon kanonfin men kan det komma efter några dagar om dom blivit sömstucken tro? Hon har ju himla dåliga hovar så hovslagaren har ju sagt att det är konstigt att hon inte reagerar för det är så tajt med sömmarna. Ingen värme eller ömhet i benet. Har försökt känna i hoven med visitertången men får inget napp, hoven är oxå kall. Hon har ett sår i karleden som inte är så snyggt men hon ömmar inte eller är varm där heller när jag pillar på det. HOPPAS verkligen att det är något enkelt som hovböld eller sömstucken...men det är väl att begära för mycket, har åtminstone aldrig hänt mig förr. Och hon ser så ledsen ut oxå stackarn. Men hon har varit ute hela dagen idag. Får se hur hon ser ut i morgon bitti.

Så nu blir det tuffa bud för Lotti :) Dressyrträning på måndagar och hoppträning varannan onsdag samt Sigrid var tredje vecka :) Skämt å sido, men jag får väl ha henne på dressyren så mycket hon orkar, jag får ju i alla fall betala.

Sture busar


Kommentarer
Postat av: E

Neej! Skit också! Men det går förhoppningsvis över. är väll ändå nått i hoven kanske? Bättre ändå att de är tydligt halta än att det smyger sig på "något konstigt". Superkul med Lotti iaf, hur ska du lägga upp det vidare med henne? Svårt att inte gå för snabbt fram när hon är så läraktig och färdig?

2009-03-20 @ 07:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0