Missad hoppträning

Idag blev hoppträningen tidigarelagd till 18.15 så jag gick lite tidigare från jobbet för att hinna, skyndade att kasta i mig lite käk och till stallet och mockade och grejade klart. Sen gick jag och hämtade hästen och visst, en tappsko. Snopet alltså. Så det var bara att ringa och säga att man inte kunde komma. Lotti är ju duktig men hoppträning känns lite i tidigaste laget. Men jag red ut på Lotti istället och travade och galopperade. Men underlaget är lite lurigt när hon är oskodd så man måste ta det lite piano. Men hon vill helst galoppera hela tiden, tycker vi rider i alldeles för söligt tempo :)

På fredag skulle Lenas hovslagare komma så då skulle han slå på en sko åt mig. Min hovslagare kommer på måndag men det vore ingen hit att ha haft Latina stå tis-söndag och sedan rida dressyrlektion på måndag. Hualigen, då tar man sig nog inte ens till ridhuset. Vi får hoppas det klaffar.

Här kommer bildbevis på att jag iaf köpte smink igår. Vi får se hur det går med användandet...övning ger färdighet sägs det.Kommentarer
Postat av: E

Jäklar vilken donna du ska se ut som, särskilt i kombination med de där blåa låga i midjan jeansen...

2009-03-12 @ 10:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0