Hopptävling

I morse var det -20 grader. Varför är det alltid så himla kallt när jag ska ta ut hästarna? Brr. Var hem och kurade och kollade lite på Vasaloppet innan det var dags att skjutsa Latina på hopptävling. Agge var redan där och red sin pålle. Men vilken gräslig tid det tog på tävlingen idag. Förra helgen gick det så snabbt så vi nästan missade att gå banan och den här gången hade jag kommit lagom om jag åkte 2 timmar senare. Men det är kul att kolla lite oxå. Latina startade bland dom sista. Men det är bedrövligt att hoppa fram på 20 x 20 m och bara 4 som får vara inne. Man hinner bara galoppera några varv och hoppa några språng innan det är dags att gå in. Så idag var förberedelsena så där och Latina laddade på och såg spöken i ett hörn och piloten var väl inte i sin bästa form, men trots det bara 4 fel. Jag tycker Latina hoppar mycket bättre nu och är kvickare i benen. Jag har ju snart haft henne i 1 år och all träning börjar kanske ge resultat, att hon blir starkare och lydigare, och så börjar vi lära känna henne bättre oxå så klart (och kanske rider bättre själva oxå).

På eftermiddagen gick jag och Sture med när min svägerska red Lotti ner till sjön och tillbaka. Hon brukar sköta om henne på söndagarna men hon har aldrig ridit henne. Lotti var pigg idag som vanligt, trots att hon jobbat på bra 2 dagar i rad, men det gick bra. Lotti ser så lycklig ut när man rider henne, stolt som en tupp med öronen spetsade och ägnar inte dom andra hästarna en blick när vi rider förbi.

Hopptävling 090301


Kommentarer
Postat av: E

Guud vad bra det är att du bloggar! Var väll jättebra idag med tanke på omständigheter? Svinkallt och ingen framridning. Tänk att vi bor i samma land, här var det tre plus imorse..Skönt att Lotti är snäll även med andra på ryggen!

2009-03-01 @ 22:03:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0