Coachingmöte

Det är tur att sambon är borta i helgen igen för nu är det bara hästar hela tiden. Klev upp halvåtta i morse och gick på promenad med Sture, gick till stallet och mockade. Skynda mig iväg till Granngården och köpte häst- och hundmat, hem igen och iväg med Lotti och löshoppade, skynda hem, upp till Erika på hoppcoaching, till stallet igen och till ridhuset och trimma. Pust... hemma 19.00.

Åkte själv med Lotti och idag gick hon in i transporten direkt både dit och hem. Lösgalopperade henne några varv inspänd innan hon började hoppa. Nu kunde man iaf se att det är galopp. Hon hoppade ganska avspänt idag. Har som vanligt svårt att taxera hjälphindret men hoppar bra på riktiga hindret.

Sen till Erika där vi fick baka äppelpaj medan hon hade individuella samtal med oss i hoppgrupperna om våra egna och hästarnas för- och nackdelar samt våra kort- och långsiktiga mål. Det märks att hon är lärare :) Men det var trevligt. Hon tyckte Latina kunde gå 1,30 m i sommar men tack och lov kom det inte upp som ett mål med mig som ryttare. Jag skulle få träna på riktigt låga hinder tills jag hittar någon slags avslappnad inställning till hoppning.

Sen red jag upp Latina till ridhuset. Hon var springig idag. Ibland har hon så himla mycket energi så jag fattar inte. Vi försökte öva på det vi skulle träna på enligt Sigrid. Men att ha hästen så där böjd när hon bara vill springa fort fort är inte helt lätt. Men det gick ändå rätt bra tillslut.
Nu blir det soffan och melodifestivalen.

Kommentarer
Postat av: E

Vilka snälla och trevliga hästar du har! Men det är väll tur det när du inte har en "direktör" som sörvar...Trevligt att Erica att engagera sig så i sina elever också.

2009-03-07 @ 20:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0