Suger på karamellen

Jag är så himla nöjd med Lotti så jag har inte riktigt kommit över det hel än tror jag. Just för att man inte hade några förväntningar så blev det så himla överraskande. Men otroligt roligt.

Jag red fina Latina igår på ridbanan. Hon var avslappnad och superfin. Dom har gjort ett bra jobb alla tjejer som ridit henne i sommar. Det funkade bra med foten också och jag kunde till och med rida lite lätt, det är ett framsteg :). Blev nästan lite sugen att försöka hinna med en liten lokal tävling, är en i Hofors den 23/10, kanske LA:1, bara för kul...Vet ju hur kul jag brukar tycka det är dagen före...Men det skulle sporra lite inför nästa säsong för sen blir det ju vinteruppehåll ett tag. Så kom igen nu E, vi har ju vår deal angående tävlandet ;-)

Var till sjukgymnasten idag och jag trodde nästan att hon tänkte bryta av foten igen, fy tusan vad ont det gjorde när hon vred till den, hua. Men det ska vara bra säger hon så det är väl bara att härda ut. Hem och ta lite värktabletter och på det igen bara.

Städade och skrubbade Lottis box idag. Hon är verkligen en skitmaja. Hon trycker upp rumpan mot vägen så den blir alldeles full i skit. Men nu är det rent och snyggt en stund i alla fall. Fyllde upp med fin torv som snälla sambon hämtat på torvmossen så nu kan vintern komma (fast helst inte än).


Lotti is enjoying the moment of triumph ;-)
She is now having a vaccation for a couple of weeks, well deserved.

Kommentarer
Postat av: Jane

Nämen hua..inte vinter än! Jag hoppas på en lång varm och skön höst! /Kram

2010-09-23 @ 22:26:57
Postat av: Agge

Det va nog det fina tränset som gjorde det=)

2010-09-24 @ 21:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0