Succé för Lotti :)

Så var vi iväg till Österfärnebo idag för Lottis debut på dressyrbanan. Vi åkte hemifrån kl 06.45 för vi hade oturen att få ett tidigt startnummer. Knopparna var ju inte direkt på plats i morse men flätorna var intakta så det var bara att knoppa om. Fialotta är ju lite pillig av sig, milt sagt.

Det var enormt med knott på tävlingsområdet och Lotti blev lite lätt hysterisk innan vi fick på sadeln och Agge kunde hoppa upp, sen gick det bättre. Hon var hur ccol som helst på framridningen. Hon är ju så obrydd om andras hästar utan hon fokuserar på sitt med gott självförtroende. Allt såg verkligen jättebra ut så förväntningarna steg...Men i Österfärnebo är det så att där får man inte rida in på banan innan startsignalen utan man gör som dom stora pojkarna och får rida runt banan utanför och när man får startsignalen så rider man in direkt på medellinjen och börjar. Så det var ju lite spännande för Lotti kan ju vara lite tittig på saker på backen, som dressyrstaket och blommor mm. Hon råkade sparka lite grus på plastdelen på dressyrstaketet så det lät och det gillade hon inte men det gick bra sen.

Allt gick förresten bra. Inridningen gick bra, programet gick bra och avslutningen var bra. Allt var toppen. En liten ynka miss i höger galoppfattning men det var det enda. Lite tittade hon ju upp och runt ikring sig men det var då inte mycket för att vara första gången. Kommer väl ihåg Vallejos första gång. Han kom väl aldrig närmare än 5 m ifrån dressyrstaketet vid domaren på hela programmet...Agge och Lotti var verkligen super. Det var en LC:1 och Lotti fick 67,77% vilket räckte till en tredjeplats!!!!! Min lilla plutt 4-åring går in på dressyrbanan för första gången och går på 67,77 % och blir placerad, helt otroligt. Nu kanske domaren var en snäll sådan för alla fick rätt höga poäng men strunt samma, hon blev placerad :). Jag ska väl inte ens antyda vilka förväntningar jag hade på henne...jag skäms...

Men det blev vackert så att Lotti ,Agge och jag fick vänta hela klassen igenom men hon stod riktigt snällt i transporten, skrapade bara lite i golvet (grävskopan ni vet ;) )

Men det är nog faktiskt så att hon börjar likna den där fölungen vi såg på film E :)


Framridningen gick fint. På den här bilden är hon sin pappa upp i dagen

Sträcker ju fint på benen :)


Vilken pärla!! Filmen är lite skakig och uselt filmat men det var verkligen omöjligt att stå still med alla knott, ni ser ju själva på filmen särskilt i början hur dom svärmar runt kameran, hualigen.
Ett axplock av stolta poäng: 8 på båda halterna, 7 på förlängd steglängd snett igenom (andra diagonalen), 7 på gångarterna och Agge fick 8 på sin sits och position. Lotti hade tur med en så skicklig pilot :)


Väntar snällt under prisutdelningen på sin tur...

...och beter sig som om hon aldrig gjort annat än fått prisrosett. Ett snyggt flecceskrittäcke vann hon. Lägger vi till samlingen...

Rosett till världens bästa Lotti :)

Poserar med dom andra pristagarna, delade ettor. Dom red på över 73%, men då var dom oxå 3 år äldreKrulltott efter att äntligen blivit av med knopparna


Snart på väg hem

Äntligen hemma. 2 bästa tjejerna myser ihop, tätt tätt i hagen. Latina är nog grymt avundsjuk på Lotti som får komma ut i världen. Men nu ska Lotti få vila några veckor, det behöver hon. Hon är lite överbyggd och behöver växa ikapp. Men jag är inte så säker på att hon tycker lika. Så nu när jag har semester i 2 veckor så ska jag försöka komma igång med ridningen på Latina.

Mille i stallet var på återbesök hos veterinären igår och blir tyvärr utdömd, jättetråkigt.

Kommentarer
Postat av: ÅF

Grattis!!! Fina Lotti, vad ska detta bli...

2010-09-18 @ 18:06:10
Postat av: E

Grattis!! Oj vad trevlig hon ser ut, kanon grundjobbat! :-)

2010-09-18 @ 21:28:57
Postat av: SA

congratulations on your cuccess!! First of all for a little big LOTTI!!

Did it yesterday already now. Y always look for on your website.

2010-09-19 @ 06:25:30
Postat av: P

Well hallo SA!!I better right som things in english now that I have internationell readers :)

2010-09-19 @ 08:18:03
Postat av: Agge

Fiina!!! Inte alla som vinner ett täcke på första tävlingen=)

2010-09-19 @ 17:56:50
Postat av: K

GRATTIS!!

Finaste lilltjejen då:-) Vad duktig hon är!!

2010-09-20 @ 12:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0