Lotti nollade nationell tävling

I morse drog Lotti och jag till travet på hopptävlingar. 4-5-åringar i 1 m nationell status på gräs. Hua vilka hinder, bara massa konstiga infångare och reklamskyltar på plankor mm. Hon har ju aldrig hoppat på gräs med gräsbrodd och allt. Hur skulle det gå? Agge mötte mig där och hjälpte mig så vi fick i gräsbrodd som vi lånade av Alex och veterinärbesiktade henne oxå. Jag är ju inte direkt i springform även om jag tar mig fram i sakta mak utan kryckor. Men på travet är det så stora avstånd så där är det kryckor som gäller. När jag stod och tittade på framhoppningen såg alla startande så duktiga ut, och det var många femåringar med, plus några 4-åringar som Lotti. Så jag bara tänkte hur ska det här gå. Men coolaste tjejen är ju så klart duktig. Men varje gång hon ska ta första skuttet för dagen, som sker över det lilla hindret på framhoppningen som är kanske 3 dm, så är det som om hon har glömt hur man gör. Men sen släpper det och hon kan hoppa igen :).

Sen skulle dom in på banan och jag var toknervös men inte Alex och Lotti, och antagligen inte Agge heller, det är bara jag som tycker Lotti är alldeles för liten bebis för att komma ut på så här stora tävlingar. Hon var lite spänd dom första hindrena men sen började hon hoppa bra och det var faktiskt en rätt säker nolla, om det finns något sådant. Jag tror inte hon klonkade i något hinder just, kanske ett. Högt över en del. SUPER!!

Så då fick matte in kostnaden för dagens pilot så gick vi bara lite back :). Men massor av plus på lyckokontot.

Lotti var för dagen rustad med sitt nya fina träns, tygel samt sitt favorit magic-bite-bett som oxå var nyinköpt. Det är hon värd, annars får hon mest ärva av stora syster.

I morgon bär det av igen så får vi se hur det går då.
Framhoppning. Till vänser ser ni vita staket. Där hade travet byggt värst ridbanan på grus, perfekt för dom som stannar hela meetinget och inte behöver brodda för att rida hästarna som inte går den dagen. Många var där och longerade när vi kom först på morgonen. Vet inte vad dom ska ha den till, men det kanske rids många travhästar så det fanns ett önskemål. Man kanske inte behöver ridhuskort så man kan rida dit och träna ;-) Atagligen kommer det inte att stå några hinder ivägen heller.


Nöjd Lotti efter tävlingen. Nu är det hem till kompisarna som gäller. Rosetten hade vi inte hämtat en och det var svinkallt och blåsigt så det blev ingen sån bild, får bli i morgon ;-). Nu har Lotti samlat på sig lite rosetter.

Kommentarer
Postat av: ÅF

Vad kul!!! Vad duktig och fin Lotti är! Stort grattis från oss alla och lycka till imorgon!

2010-09-03 @ 18:28:56
Postat av: Agge

Lite mer pannlugg bara så blir hon komplett=)

2010-09-03 @ 19:39:18
Postat av: E

:-) Kul!!

2010-09-03 @ 21:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0