Hösten kommer onekligen

Hösten är verkligen på gång. Det blåser storm varenda dag nu fast solen lyser, inte särskilt varmt är det heller. Jag har röjt vidare i stallet och nu börjar det bli lite ordning och reda, kanske...

Lotti vilar ju och är väl måttligt nöjd. Nu kör hon sina race på mornarna när hon kommer ut, hon har som ett uppdämt behov av att röra sig efter natten. Så var det inte när hon gick för fullt men hon behöver en paus.

Latina är rätt lugn och fin. Igår fick hon massage och det tyckte hon var rätt OK, annars får man ju inte borsta henne nu när hon sätter vinterpäls. Hon hade lite spänningar höger bak-vänster fram och lite i rumpan. Men rätt så bra ändå tycker jag, inget i ryggen och det är alltid bra. Men jag har några övningar att göra nu varje gång jag rider eller typ varje dag.

På lördag kommer den nya ponnyn till stallet. Tack vare det har vi fått en ny och fin ridbana, super. Den är bredvid vägen så det finns ju faktiskt gatubelysning så det blir inte helt svart på kvällen, super duper!! Ska bära dit mina fina hinder som äntligen har fått en ridbana att stå på så hinner vi köra lite innan vintern kommer :).

Var och kolla lite i hästaffärer idag på em. Hittade en superskön hjälm och en perfekt tävlingskavaj, nu ska man bara bestämma...marinblått eller svart???


Man har visst letat dressyrhäst på fel ställe...men nu vet man till nästa gång :)

Kommentarer
Postat av: E

Grattis till ridbana, gud vad skönt, särskilt med två hästar som ska hållas igång! Absolut svart...

2010-09-30 @ 07:43:35
Postat av: K

Jag tycker svart:-)

2010-10-01 @ 10:43:47
Postat av: P

Mm, visst är det så att det är svart som gäller

2010-10-01 @ 18:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0