Hälsade på pållen

Var och hälsade på Latina idag och tittade när Alex red henne. Jag blir ju så ridsugen så man kan ju nästan dööö!!Just Latina vill man ju verkligen känna på nu när hon är rätt vältrimmad. Det såg så fint ut så. Hon ska komma hem några dagar tidigare än beräknat för Alex ska åka och tävla tors kväll till söndag. Först tänkte jag att hon skulle åka tillbaka dom sista dagarna men nu funderar jag om jag inte skulle skicka lilltjejen istället v 32, vilket avslutas med 4-års hoppning i Tierp fre-lör, 1 m. Det vore ju kul :). Fast jag är ju inte hemma själv då utan förhoppningsvis på Gotland, så det blir ju en plåga att inte få vara med.
Annars är det varmt och hemskt mycket broms nu så det är nog inte så roligt att rida ute, och i ridhuset dammar det ju så väldigt. Men nu rider ju inte jag förstås, men jag tänker ju på mina stackarn hjälpsamma vänner :).


Latina hos Alex.
Små hagar men jag tror Latina trivs med det konstigt nog. Det är nästan så hon blir stressad av att ha för stort. Hon kan i alla fall inte springa av sig några skor och det är bra. Hon gnager på stocken och rullar i sanden efter att hon duschat och verkar trivas utmärkt. Sina grannar bemödar hon knappt med en blick, dam som hon är. Hon är nöjd att få trimma på i ridhuset. Och ni ser väl vad fin hon är i figuren, har tappat det där lite mulliga och är jättefin nu. Jag saknar henne väldigt...


Kommentarer
Postat av: Agge

Det tycker jag lät som en bra idé=)

2010-07-19 @ 15:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0