Äntligen hemma igen

Latina har varit borta i 12 hela dagar men idag kom hon äntligen hem :) Jag var dit på förmidagen och tittade när Alex hoppade henne lite. Hon blev lite het efter några språng men inget svårhanterligt. Hon tycker ju att det är så himla kul ju! Eftersom det ÖSREGNADE ute så var vi inne så det blev lite dålig film men håll till goda, kanske de sista språnget ;).Latina gillar utsikten över hagarna hos Alex, står och hänger ut i fönstret jämt när dom är inne hästarna.

På em hämtade vi hem henne och gissa om hon var tokig...Släppte in henne till Lotti som ville gosa och hälsa på Latina men efter en stund förstod hon att det var bäst att hålla sig minst 20 m bort. Latina sprang och bockade som en tok fram och tillbaka och ser ut att njuta fullt ut av att kunna röra sig fritt i full galopp. Mindre roligt tycker jag... men skorna satt kvar, satte på boots i fram för säkerhets skull. Hon utvilad satte fart på dom andra stackarna som är helt utmattade av betet och värmen :)Latina i mitten har totalt kört slut på dom andra 2.


Kommentarer
Postat av: E

Fina, fina, fina hästar du har! Usch vad tråkigt att du inte kan nyttja dem själv, nu när de ser ut att vara i sitt livs form :-)

2010-07-22 @ 21:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0